Crazy 88

Heel leuk om op een vriendenweekend, familiedag of teamuitje te doen is Crazy 88. Dit knotsgekke spel zorgt zeker voor een middag vermaak. Wat je ook nog kunt doen is zorgen dat alle opdrachten gefilmd worden zodat je deze op een later tijdstip nog eens terug kunt kijken. Het spel zou je kunnen kennen van televisie waar het door BNN werd uitgezonden. Hier vind je de afleveringen terug.

Wat is Crazy 88

Crazy 88 is een spel met 88 opdrachten. Voor elk van deze opdrachten staat vast hoeveel punten dat je krijgt. Je stuurt de teams op pad met elk een opdrachtenvel waar alle 88 opdrachten opstaan. Sommige zullen heel erg makkelijk zijn, hier krijg je dan natuurlijk niet heel veel punten voor. Maar andere opdrachten zullen heel lastig zijn, waar je dan weer heel veel punten krijgt.

Enkele voorbeelden van opdrachten zijn:

  • Tongen met een bejaarde
  • Ga met je hele groepje bij een vreemde in de auto en rijd een stukje mee
  • Eet nummer 88 bij de Chinees op

Crazy 88 zelf organiseren

Het spel Crazy 88 kun je makkelijk zelf organiseren. Het enige wat je hoeft te doen is 88 opdrachten op een papiertje te zetten. Dit mogen best een beetje uitdagende opdrachten zijn waar je wat moeite voor moet doen, of waar je een bepaalde grens voor over moet. Je kunt ervoor kiezen om de punten al bij de opdrachten te zetten, maar dit kun je ook open laten. Voordeel om het niet te doen is dat je groepen die een opdracht op een originele manier uitvoeren meer punten kunt geven. Zorg ervoor dat ieder groepje de opdrachten filmpt met hun telefoon zodat je later de opdrachten kunt bekijken met iedereen. Dit is vaak net zo leuk als het doen van de opdrachten.

Geen zin of tijd om 88 opdrachten te verzinnen?

Vind je het te veel werk om 88 opdrachten te verzinnen bekijk dan onze 88 opdrachten eens.