5 vriendenweekend tips voor een top weekend!

Het leuke van een vriendenweekend is de gezelligheid, het genieten van een hapje en een drankje en leuke dingen doen met je vrienden. Ik heb 5 vriendenweekend tips verzameld om ervoor te zorgen dat je een top weekend krijgt.

Tip 1: Plan je weekend niet te vol

Er moet tijdens het ruimte zijn om gezellig met elkaar te praten en te lachen. Uiteindelijk draait hier het vriendenweekend toch om. Dus laat in je planning gerust eens een uurtje of langer de ruimte voor niets te doen. Of plan een ochtend vrij om lekker uit te slapen! Dit zal de sfeer op het weekend zeker beter maken.

Tip 2: Zorg voor voldoende hapjes en drankjes

Voldoende hapjes en drankjes is één van de vriendenweekend tips die je zeker ten rade moet nemen. Zorg ervoor dat je voldoende biertjes, wijntjes, frisdanken, chips en andere lekkernijen hebt om op tafel te zetten.

Tip 3: Ga naar buiten

Zorg dat je tijdens je vriendenweekend minimaal 1 buitenactiviteit hebt. Als je heel het weekend binnen zit dan raak je op den duur in een sleur. Door naar buiten te gaan krijg je weer nieuwe impulsen die het weekend zeker ten goede komen. Al is het maar een lekker wandeling of een potje jeu de boules. Even iets anders dan alleen maar binnen zitten is zeker aan te raden.

Tip 4: Hou het simpel

Ga niet te moeilijke dingen doen op het weekend. Je vrienden gaan ook mee ter ontspanning en willen vaak niet te ingewikkelde dingen doen op een vriendenweekend. Gewoon een simpele quiz, of een leuke speurtocht is vaak al voldoende voor een topweekend.

Tip 5: Doe nieuwe dingen

Ga elk jaar weer nieuwe dingen te doen. Dus niet elk jaar Wie is de Mol doen op zaterdagmiddag bijvoorbeeld. Probeer afwisseling in de activiteiten vriendenweekend te hebben. Hierdoor blijft het vriendenweekend voor iedereen leuk en interessant. Men raakt dan niet in een sleur.